Hændelser - sådan sætter du alarmer op

Følg

Hændelser er et modul som giver dig mulighed for at få en alarm/email, når nogle betingelser er opfyldt.

• Kører bilen over en given hastighed ?
  • Kører dine gulplade-biler udenfor arbejdstid ?
  • Kører dine biler ind i eller ud af et specifikt område ?
  • Er trackeren afmonteret ?
  • Er bilens batteri ved at løbe fladt ?
  • Er en af trackerens digitale indgange aktiveret ?
  • Sender trackeren en bestemt kode ?
  • m.m.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sådan opretter du hændelser.

1. Log ind på din konto.

2. Klik på knappen Indstillinger til højre i hovedmenuen:

3. Klik på knappen Hændelser i undermenuen:

4. Klik på OPRET NY eller klik på en eksisterende hændelse for at redigere denne:

5. Giv hændelsen/reglen et navn

6. Vælg tilstand (se herunder)

7. Udfyld email eller sms (hvem skal adviseres og hvordan)
    (sms kræver at du har et abbonement med SMS understøttelse. Kontakt din sælger).
    Flere emails eller sms numre kan indsættes ved at adskille dem med komma.
    email1@provider.dk,email2@provider.dk,email3@provider.dk

8. Husk at gemme ved at klikke Gem nederst i højre hjørne:

TILSTAND (kræver at den enkelte tilstand er aktiveret på din konto)

Ankommer til område

• Anvend f.eks. denne tilstand, hvis du ønsker advisering når en servicevogn ankommer til et bestemt område.

Forlader område

• Er du nervøs for at personalet benytter firmabiler udenfor arbejdstid ? Vi kan hjælpe dig med at oprette en cirkel som dækker et område omkring firmaet. Hvis et køretøj bevæger sig ud af området udenfor arbejdstid, så får du en rapport og en alarm på email/sms.
  • En dansk kommune anvender denne regel til at sikre at deres biler aldrig forlader Sjælland.

Hastighed

• Overvåger køretøjets hastighed. På motorveje er der højhastighedstillæg på fartbøder over 140 km/t, og du mister dit kørekort ved 160 km/t. Vi kan hjælpe dig med at passe på dit eget eller dine ansattes køretøkort.

Spænding

• Overvåger køretøjets batteri. Kan f.eks. advare dig hvis dit batteri klapper sammen eller aflader.
  • Mange virksomheder som er afhængige af at service-bilerne kan starte om morgenen, sætter en batteri vagt ved 11,5 volt.
  • Bemærk at batteridrevne GPS trackere arbejder på noget lavere spændinger.

DIN tilsluttet (hvis et digitalt input på trackeren aktiveres)

• Overvåger om en kontakt aktiveres.
  • En vej-tjeneste anvender tre kontakter, som bruges til at signalere skader på f.eks. vej og autoværn når man passerer forbi.
  • Kan også anvendes som overfalds-alarm. Tryk på en knap og der tilkaldes straks hjælp.
  • Denne hændelse kan også bruges, hvis du har en alarm monteret i dit køretøj. Når en tyv aktiverer alarmen, sender alarmen et signal ind på GPS trackerens digitale indgang, som i Hændelser omsætter denne trigger, til en email eller en sms.
    Med andre ord:
    Er der indbrud i din bil, så har du mulighed for at få en advisering på din smartphone.

DIN frakoblet

• Samme formål som DIN TILSLUTTET, men med overvågning for at et kredsløb/kontakt afbrydes.

Temperatur

• Nogle af vores GPS trackere har mulighed for tilkobling af en temperatur sensor.
  • Vi kan advisere dig hvis temperaturen bliver for høj eller for lav.

Enheden har ikke sendt data

• Denne tilstand kan anvendes som advarsel for at en tracker stopper med at sende data.

Hændelse med kode

• Dette er en meget spændende tilstand med mange muligheder.
  • Når en GPS tracker sender en datapakke til vores server, så medsender den et nummer, som fortæller hvorfor netop denne pakke blev indsendt.
    F.eks:
    GPS trackeren blev afmonteret.
    Der blev sat tænding på køretøjet eller tændingen blev slået fra.
    Trackeren mistede forbindelsen til strømforsyningen eller strømforsyningen kom tilbage.
    Det indbyggede batteri er ved at løbe stør for strøm.
    - eller mange andre spændende ting.

Herunder kan du se hvilke hændelseskoder fra din GPS tracker, som du kan få glæde af:

• Event koder for AT2
  • Event koder for VT-10
  • Event koder for M7