Relateret tilbehør

Spørgsmål?

Kontakt venligst vores salgsafdeling, hvis du er interesseret i disse produkter/muligheder.

USB-kabler

For at holde prisen på vore varer nede, lagerfører Fleet Complete ikke USB kabler, da dette betragtes som en standard vare, som mange kunder allerede har liggende i skuffen, og som derfor kun kræves indkøbt i særlige tilfælde.

USB kabler bruges f.eks. af kunder til at koble en RFID læser til en computer, således et RFID kort/keytag/klistermærke, kan scannes ind

RFID læsere til en desktop/computer, anvender typisk et USB-B (også kaldet et printer kabel), som f.eks. kan købes her: https://www.avxperten.dk/usb-kabel/

PS: Det anviste link er kun et eksempel. Fleet Complete har ikke samarbejde med avexperten.dk og står ikke inde for deres produkter.

OBD-forlængerkabler

Kablerne gør det muligt at flytte en (MGS60, Plug4plus) OBD-II tracker/logger væk fra OBD-II stikket.

Det viste kabel er en type B, som dækker både 12 og 24 volt installationer.

FC typenummer:

RFID læsere til køretøjer

En RFID læser, scanner/aflæser et personligt ID (kort, keytag, klistermmærke) når du ønsker at starte/anvende et kørertøj. Dermed kan det personlige ID anvendes til at dokumentere, hvem der fører køretøjet.

Når vi indgår et samarbejde med en ny kunde, skal der aftales med kunden, præcis hvordan man ønsker at anvende ID samt hvilket format (decimal, HEX, LSB, MSB) og sikkerhedsniveau det skal have.

Når du sætter tænding på køretøjet, lyser RFID læserens røde lysdiode for at vise at kortet skal scannes.
RFID læseren kan evt. udbygges med en beeper og et startspærrerelæ.

Læseren kan i nogle køretøjer gemmes væk bag beklædningen, så den ikke sidder synligt fremme.
I sådanne tilfælde angiver et klistermærke, hvor du skal holde kortet, når det skal scannes.

RFID læsere findes i forskellige frekvensvarianter og sikkerhedsniveauer. Se denne side: RFID LÆSERE

iButton/Dallas/Polet læser til køretøjer

Chaufførlogin kan også ske v.h.a. en såkaldt iButton/dallasnøgle, (også kaldet en polet).

iButton læseren skal sidde synligt fremme i køretøjet, og kræver at nøglen holdes fysisk mod læseren under aflæsning.

iButton læseren kan evt. udbygges med en beeper og et startspærrerelæ.

Beeper/hyler

En RFID/ibutton installation kan udbygges med en beeper/hyler, som henleder ekstra opmærksomhed på, at det personlige ID skal scannes/aflæses.

Startspærrerelæ

RFID/ibutton installationen kan udbygges med et startspærrerelæ, således at bilen kun kan startes, hvis kort/polet scannes. Hvis kort/polet ikke scannes, og der ikke er monteret startspærre, kan man starte bilen uden at scanne kort/polet, men er der monteret en beeper/hyler, vil denne så afgive sin lyd på hele køreturen.

Det anvendte relæ er et skifterelæ med benene: 86 - 85 - 30 - 87 og 87a.

Main Product

Privat/erhverv kontakt

Bruges til at fortælle systemet, at den på gældende tur er en privattur.

Kontakten kan indstalleres således, at den lyser rødt, når det er en privattur, eller når det er en forretningstur.

Kontakten kan også anvendes som en alarmkontakt, således at der sendes en email eller en sms, når kontakten aktiveres.

Vær opmærksom på, at kontakten har tre ben, hvoraf det ene har en anden farve (guld).

• Det (nederste) guldfarvede ben er stelforbindelsen.
  • Det midterste ben er til ledningen fra trackeren.
  • Det (øverste) sølvfarvede ben er til 12 volt ledningen.

Knappens funktion afhænger af to indstillinger i serverens "properties".

Knappen for privat/erhvervs ture kan anvendes til to formål.

• Til at sikre at turene i rapporterne markeres som privat eller erhverv
  • Eller til at sikre at private data slettes fra systemet som del af vores GDPR-pakke.

Hvis man ønsker, at data slettes som en del af GDPR-pakken, skal vores support justere et par indstillinger således:

• PrivateTrip - databindes til DIN2.
  • Når knappen lyser, kører bilen private ture, hvilket bevirker, at disse data slettes:
    Længdebred, Breddegrad, Hastighed, Retning, GPS state og Tænding sættes til 0.
  • Når knappen er slukket, logges alle data.

Dette er den anbefalede indstilling.

• PrivateTripInverted - databindes til DIN2.
  • Når knappen er slukket, kører bilen private ture, hvilket bevirker at disse data slettes:
    Længdebred, Breddegrad, Hastighed, Retning, GPS state og Tænding sættes til 0.
  • Når knappen lyser, logges alle data normalt.

Temperaturføler

FC typenummer: 100221

Vi kan tilbyde temperatursensorer, som kan anvendes sammen med de fleste tracker, som har en
1-wire funktion, f.eks. MGS600/MGS620.

Der kan anvendes 4 temperatursensorer på MGS600 og på MGS620.

Bemærk:
Sensorerne egner sig bedst til varevogne hvor varerum og forvogn hænger sammen, og ikke til forvogn med hænger, hvis sensorerne skal sidde på hængeren.

Sensortype 1
5 volt forsyning (blå), stel (brun) og 1-wire signal (gul/grøn).

Leveres med et 20 cm langt 3-leder kabel, som kan forlænges op til maximalt 15 meter.

Sensortype 2
5 volt forsyning (rød), stel (sort) og 1-wire signal (gul).

Leveres med et 70 cm langt 3-leder kabel, som kan forlænges op til maximalt 15 meter.

Niveausensor til tank

Vi kan tilbyde en sensor, som monteres i brændstoftanken for overvågning af tyveri af brændstof.

Det er en type overvågning, som anvendes mest i østeuropa. Vi er således ikke lagerførende i denne sensor.

De fleste benzintanke har en analog sensor, som afgiver et 0-5 volt eller 0-12 volt signal, afhængig af tankniveauet. En GPS-tracker med en analog indgang kan kobles på dette signal.