Alarm ved påvirkning af en digital indgang

Følg

Er det muligt at montere en alarm, således at når alarmen aktiveres, så sender trackeren en besked til min Fleet Complete konto, som udløser en email/sms til mig ?

Ja, det er muligt, hvis du anvender en Fleet Complete tracker med digital input, som f.eks.
VT-10, FM-Eco4Light, FM-1100 eller FM-Tco4.

Vi anbefaler alarmen DEFA DVS90
http://www.defa.com/en/automotive/security/products/central_units/dvs90_alarm2/dvs90_alarm/

Kort beskrivelse

Alarmen skal have en digital udgang, som når alarmen aktiveres, kan udsende et kortvarigt (2-30 sekunders) 12 volts alarm signal. Dette alarm signal kobles på en af trackerens digitale indgange. Når trackeren ser denne indgang blive aktiveret, sender den en såkaldt event kode til Fleet Complete serveren.

Hændelsen (digital input) fanges i hændelses modulet, og omsættes til en eller flere emails/sms, som indeholder tidspunkt og lokation for hændelsen.

Eksempel

Sådan sætter du hændelser op - KLIK HER

I eksemplet herunder, overvåges trackerens digtale indgang nummer 3.
Overvågningen er begrænset til 1 enkelt køretøj, på alle tider af døgnet, uanset hvor trackeren er.