Quick intro

Følg

Tak fordi du handler med Fleet Complete!

Vi håber, at du er tilfreds med din løsning, at du bliver glad for samarbejdet! Har du spørgsmål, kan vi kontaktes her:

Fleet Complete Danmark Aps Åbningstider
Lautruphøj 5-7 Mandag-torsdag  09.00 – 16.00
2750 Ballerup Fredag  09.00 – 15.00
  Lørdag-søndag  Lukket
Salg/Kundeservice
Tlf .: +45 4548 0104 Hjemmeside http://fleetcomplete.dk
Email: support@fleetcomplete.dk Supportside https://support.fleetcomplete.eu/hc/da

Er du ny kunde?

Der kan være mange ting, du som ny kunde eller som køber af et nyt produkt, skal forholde dig til.
Vi sidder klar til at hjælpe, men læs venligst hele denne side for at få den bedste start.

Login og glemt password

For at komme i gang med at bruge din Fleet Complete løsning, skal du åbne en internet browser. Vi anbefaler dig at bruge Google Chrome for bedste funktionalitet.

Ikke endnu, men når du har læst hele denne side, så:

Ændringer af email og password

Når du er logget ind i systemet, kan du ændre dit password og din email under "Indstillinger".

En hurtig præsentation af skærmbilledet, når du logger ind

Øverst i den blå topmenu, ser du det, vi kalder modulerne. Antallet af synlige moduler afhænger af den løsning, du har købt.

Har du f.eks. købt en "ren kørebog", så ser du kun modulet "Kørebog". Har du købt "Flådestyring Basis", ser du lidt flere moduler, og har du købt "Flådestyring Enterprise", så har du stort set adgang til det hele.

Hvis du ønsker adgang til flere moduler, end du umiddelbart ser på skærmen, så tal med din kontaktperson hos Fleet Complete eller tag fat i vores kundeservice.

Brugervejledninger, videoer og installationsvejledninger

Brugervejledninger og videoer for det enkelte modul, finder du her på vores supportside >

Installationsvejledninger for vores GPS trackere, finder du her på vores supportside >

Support

Hvis du har et problem eller et spørgsmål, kan du sende en email til vores kundeservice på support@fleetcomplete.dk. Din henvendelse får automatisk oprettet et sagsnummer - også kaldet en ticket - som straks returneres til dig.

Når vi besvarer din henvendelse pr. email, så optræder dette nummer i emailen, således du kan se, at det er den rigtige henvendelse der besvares. Besvarer du en mail fra os, omhandlende dette sagsnummer, så åbnes sagen automatisk hos os.

Hvis du evt. ringer til os angående denne sag, så oplys venligst sagsnummeret, hvorved vi hurtigt kan finde sagen frem.

Har du problemer med en vare ?

Støder du på problemer med en vare, eller er du ikke tilfreds med det leverede, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, således vi kan udbedre eventuelle fejl eller misforståelser.

Hvis du sender en vare retur, er det meget vigtigt, at du medsender ordrenummer eller fakturanummer, og skriver hvad du ønsker gjort ved varerne (ombytning, fortrydelse eller andet). Husk, at varerne skal være ubrugte og i original emballage.

Returnering af varer skal ske til vores adresse.

Ved eventuel refundering af et køb, bliver pengene tilbageført til din bankkonto eller modregnet i en senere ordre.

Undervisning

Vi håber, du vil opleve, at vores løsning er rimelig let at bruge. Da vi ønsker, at du får det optimale ud af systemet, kan vi tilbyde at arrangere undervisning af 2-10 brugere her i huset, eller hos jer, hvor vi gennemgår systemet og jeres muligheder og snakker yderligere om jeres behov.

Har dette interesse, så kontakt venligst vores kundeservice.

Ris, ros, forslag m.m.

Hvis du har ris eller ros til den måde, hvorpå vi behandler vores kunder, ordrer eller varer, eller har du i øvrigt gode ideer, tips eller forslag til ting, som vi kan gøre anderledes/bedre, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Sociale medier

Følg os på Facebook og LinkedIn og bliv løbende opdateret med nyheder, nye produkter, tilbud, sjove historie, konkurrencer m.m.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Bliv opdateret på vores løsninger og produkter, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilbud, konkurrencer, relevante nyheder og sjove historier direkte i din indbakke.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til marketing@fleetcomplete.dk