Flådestyring - De mest brugte funktioner.

Følg

Indstillinger: Mine indstillinger

Når du er logget ind, kan du ændre dit password og ændre din email samt angive, hvilket sprog du foretrækker.

Indstillinger: Køretøjer og Køretøjsgrupper

Her vedligeholder man stamoplysninger omkring køretøjet f.eks. bilmærke, model og årgang.

Man kan inddele køretøjerne i grupper og sætte standardchauffør på, samt påføre ejerskab og Co2 udledning.

Rediger køretøjer - KLIK HER

Rediger køretøjs-grupper - KLIK HER

Indstillinger: Personer

Her vedligeholder man personers email, navn, telefonnummer, afdeling, kompetencer, rolle og køretøjer.

Rediger Personer - KLIK HER

Roller

Her vedligeholder man hierarkiet, som bestemmer hvad den enkelte person må eller kan se og gøre.

Rediger Roller - KLIK HER

Ture og Journal

Her kan man se de ture, som køretøjet har kørt, og du kan sætte kilometerstand på køretøjet.

Når turene er geokodet (dvs. at der er sat adresser på) optræder turene i "Ture".
Her kan du vælge om turen er en privattur eller en erhvervstur og indsende den.

Indsendte ture ligger i "Journal". Vi kan automatisk indsende erhvervsture til "Journal".

Ture - KLIK HER

Journal - KLIK HER

Hændelser

Hændelser holder øje med visse betingelser og kan sende dig en email/sms, når disse betingelser opstår. En hændelse kan være lavt batteri, indbrud i bilen, høj hastighed, m.m.

Hændelser - KLIK HER

Påmindelser

Påmindelser sender en advarsel, når en "grænse" er nået. En "grænse" kan være en dato, et antal timer en maskine har arbejdet, eller en kilometerstand for service, dækrotation, etc.

Påmindelser - KLIK HER