RFID læsere

Følg

DESKTOP RFID LÆSERE

RFID desktop/computer læsere findes i to varianter:
125 KHz (LF) og 13,56 MHz (HF)

Det er vigtigt at kortnummeret i HR systemet og kortnummeret i Fleet Complete profilen, samt kortnummeret fra køretøjet er i overensstemmelse.

Derfor er Fleet Complete's kortlæsere programmerbare, således de kan indstilles til at læse et kort/tag og vise resultatet på forskellige måder, hvilket gør det muligt at indstille kortlæseren, til at læse kortets nummer, på en måde som matcher det format, som kunden allerede anvender, der hvor personale oprettes/vedligeholdes, f.eks. lønningssystemet eller HR afdelingen.

Mulighederne er blandt andet: 10-cifret decimal tal, 8-cifret HEX, omvendt 8-cifret HEX, etc.

125 KHz

Desværre, vi har ikke et omstillingsprogram til denne læser.
Anbefaler du ombytter den til en 100191.

125 KHz - FC typenummer 100191
Universal LF RFID læser, kan om-konfigureres

Anvend dette konfigurationsprogram: R80D-USBYT.zip

Du er velkommen til at bede support hjælpe dig med en online konfiguration.

13,56 MHz - FC typenummer 100197
Universal HF RFID læser, kan om-konfigureres

Du er velkommen til at bede support hjælpe dig med en online konfiguration.

Sæt kontakt 1 til OFF - og slut læseren til computeren.

Du downloader og unzipper SL040Config.zip.
I folderen som indeholder de udpakkede filer, starter du programmet: SL040Config.exe

Klik på CONNECT.

Efter konfiguration:

Fjern USB kablet fra læseren - sæt kontakt 1 til ON - og slut læseren til computeren.
Læseren er nu klar.

BEMÆRK:
UNIQUE NUMBER - MSB - HEX giver den kortnummer variant som kommer fra en FM-eco4light DriverId.

13,56 MHz - FC typenummer 100194
Læser kun FC RFID, kan ikke om-konfigureres

RFID LÆSERE I BILEN

LF RFID (125 KHz), typenummer: 100204

Dette er en uintelligent læser, som læser alle LF RFID kort og keytags.
Med denne læser, kan kunden ikke sikre sig imod at chaufførerne anvender fremmede kort.

HF RFID (13,56 MHz), typenummer: 100199

Dette er en uintelligent læser, som læser alle HF RFID kort og keytags.
Med denne læser, kan kunden ikke sikre sig imod at chaufførerne anvender fremmede kort.
Denne kortlæser kan læse UID nummeret fra FC kort, keytags, stickers.

HF RFID (13,56 MHz), typenummer: 100194

Dette er en intelligent og programmerbar læser.

Kortlæseren kan konfigureres til forskellige formål:

1. sikker aflæsning af FC RFID kort/keytags/stickers. Alle andre typer RFID afvises.
2. aflæsning af UID nummeret på FC RFID kort/keytags/stickers samt aflæsning af UID nummeret af
   kundens egne RFID kort/keytags.

RFID læsere i bilen ...

Den RFID kort-læser som monteres sammen med en Fleet Complete GPS tracker, læser kortet som retvendt HEX (herunder angivet i kolonnen DriverId.

Nummeret sendes til Fleet Complete serveren, hvor det kan konverteres til at mache det format som kunden anvender/ønsker.

Ønsker kunden at læse nummeret som decimal værdi, skal GPS trackerens DriverId konverteres/databindes til kolonnen RFID-iButton-Reversed under egenskaber/properties.

Ønsker kunden at læse nummeret som HEX værdi, skal GPS trackerens DriverId konverteres/databindes til kolonnen RFID-iButton-Reversed-HEX under egenskaber/properties.

Ønskes andre formater, kontakt venligst Fleet Complete support.

Opsætning af et køretøjes properties - KLIK HER