Udfør / Bekræft dine ture

Følg

For at flytte ruter fra Ny-listen over til Udført-listen, skal du sætte flueben ud for de ruter, du vil flytte og derefter trykke på 'Marker som udført'-knappen.

I mobil app'en hedder dette at BEKRÆFTE en tur.

5_marker_som_udf_rt.png

Hvis du opdager en fejl og gerne vil rette en rute, du har markeret som udført, kan du flytte turen tilbage i Ny-listen, hvor du kan redigere turen igen:

  1. Sæt flueben ud for de(n) tur(e) som skal redigeres, og dermed lægges tilbage i Ny-listen.
  2. Vælg knappen annullér i bunden af skærmen.
  3. Turen vil nu blive flyttet tilbage og igen være at finde i Ny-listen.

5.1_anuller.png

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt