Læs denne introduktion først

Følg

Din Autolog kørebog kan tilgåes på 2 forskelige måder:

• Via et online login
  • Via en smartphone app

Begge systemer arbejder på nøjagtig de samme data, men giver lidt forskellige muligheder.

ONLINE

Online delen er lettest at arbejde med, fordi din computers store skærm giver et bedre overblik.
I online delen har du alle indstillinger og knapper i store formater.

Online delen får du adgang til via vores hjemmeside https://fleetcomplete.dk/

I hjemmesidens øverste højre hjørne, klikker du på LOG IND knappen og anvender din email og et password for at få adgang.

Har du glemt passwordet, kan du også få hjælp til dette:

SMARTPHONE
Smartphone app'ne tilbyder den mest nødvendige vedligeholdelse/redigering af dine ture.
I det daglige kan den evt. være den letteste/hurtigste for dig at bruge.

Du benytter samme email og samme password, som til online delen, og du besøger hjemmesiden hvis du har glemt passwordet.

VIDEO
Denne video viser dig hvordan produktet generelt fungerer.