AT2 Installations- og brugervejledning

Følg

Advarsel! Der er eksplosionsfare, hvis du udskifter det interne batteri med en ikke-godkendt batteritype. Håndter bortskaffelse af brugte batterier i henhold til miljømæssige retningslinjer.

Affaldshåndtering: Udstyr må ikke bortskaffes sammen med andet husholdningsaffald. Ved afslutningen af produktets livscyklus skal det transporteres til særlige indsamlingssteder.

Introduktion af AT2

Omtale på vores hjemmeside: fleetcomplete.dk

AT2:
  • måler 85 x 63 x 24 mm
  • og vejer 96 gram
  • kan arbejde mellem -20 til +60 grader.
  • Anvender:
    3 x Energizer Ultimate Lithium AAA 1.5 V.
    Batterierne kan købes i de fleste online forretninger som tilbyder batterier.
    Se afsnittet nederst: "Når du skifter batterier"

AT2 er en kompakt, let-at-skjule, robust og vandtæt (IP67) GPS-sporingsenhed, der er designet til sporing af tasker, værktøjskasser, containere, trailere og andre aktiver, hvor der kræves lang batterilevetid (op til 3 år).

AT2 kan evt. spraymales for at passe ind i ethvert miljø.

AT2 monteres med kabelbindere, skruer eller dobbeltklæbende tape.
Sørg for, at AT2 monteres på undersiden, således skruerne vender nedad, som vist på de to billeder.

Sådan fungerer AT2

• Sover 24/7 for at spare strøm på batterierne. Kan derfor ikke spores med en scanner.
  • Vågner op en gang i døgnet og sender batteri-niveau samt position og falder i søvn igen.
  • Vågner ved bevægelse og sender besked til vores server, som kan omsættes til en email eller en sms til kunden. Under bevægelse sendes en opdateret position een gang i timen.
  • Falder i søvn ca. 4-5 minutter efter bevægelse er stoppet og sender besked til vores server, som kan omsættes til en email eller en sms til kunden. Sender igen 24 timer efter seneste stop, eller ved næste bevægelse/stop.
  • Anvender 2G-netværk, der leverer roaming.
  • Aflæser både GPS og GLONASS satelliter og har desuden en indbygget signal-forstærker.
  • Alarm ved lavt batteri.
  • Brugervenlig udskiftning af batterier (stjerne-skruetrækker).

Opsætning på din Fleet Complete konto

Når du modtager din AT2 er den klar til brug.

Du kan, som med dine øvrige Fleet Complete trackere, navngive den enkelte tracker, således den er let at skille ud fra andre.

• Gå ind i indstillinger / køretøjer
  • Vælg den ønskede tracker ved at markere linien
  • Indtast navn og/eller nummer(plade) og anden relavant information i Egenskaber.
  • Husk at klikke GEM.

Køretøjer

I modulet KØRETØJER har du overblik over dine enheder og kan se deres placering og hastighed, samt se historiske positionsdata ved at vælge funktionen "Åbn rute"

Hændelser

Ønsker du at få en alarm, når din AT2 flyttes eller igen står stille, kan du gøre brug af funktionen Hændelser. Sådan opsætter du Hændelser/Alarmer op på din konto - Hændelser

Spænding / Batteri
En værdifuld hændelse er at vide når batteriene løber tør for strøm.
Se under afsnittet "Når du skifter batterierne".

Hændelser med kode: (2, 3, 6 og 11 anbefales)

Kode Beskrivelse
1 Den indbyggede bevægelses-sensor har registreret bevægelse (bevægelse)
2 Den indbyggede bevægelses-sensor er faldet til ro (stop)
3 Enheden er fortsat i bevægelse (sendes for hver time så længe der er bevægelse)
6 Enheden har flyttet sig mere end 250 meter siden bevægelse blev detekteret
11 Puls/Hjerteslag (sendes for hver 24 timer når enheden er i ro/stop)

Når en eller flere af disse hændelser er sat op, bliver der sendt alarmer til den/de angive sms/email adresser, når den ønskede hændelse optræder.

Desuden kan du se historiske hændelser i modulet Hændelser:

Når du skifter batterierne

AT2 løber tør for strøm når lithium batterierne når et niveau på ca. 4.85 volt.

Du kan opsætte en spændings-alarm op i Hændelser..

Husk kun at anvende 3 stk. Energizer Ultimate Lithium, AAA, 1.5 volt batterier, og skift alle 3 på samme tid og vend dem rigtigt.

Når du indsætter batterierne begynder en rød lysdiode at blinke, for at vise at produktet virker og leder efter sateliiter.

Isæt skruerne og placer AT2 et sted med udsigt til satelliterne, f.eks. en vindueskarm, og kontroller at den sender data til modulet KØRETØJER.

AT2 sender en hændelse med kode 11, når den efter batteriskift falder til ro igen.

Når der er en opdatering af positionen i modulet KØRETØJER, så placerer du AT2 på en genstand du ønsker at overvåge.