AT2 Installations- og brugervejledning

Følg

Advarsel! Der er eksplosionsfare, hvis du udskifter det interne batteri med en ikke-godkendt batteritype. Håndter bortskaffelse af brugte batterier i henhold til miljømæssige retningslinjer.

Affaldshåndtering: Udstyr må ikke bortskaffes sammen med andet husholdningsaffald. Ved afslutningen af produktets livscyklus skal det transporteres til særlige indsamlingssteder.

1. Introduktion af AT2

AT2 er en kompakt, robust GPS-sporingsenhed, der er designet til sporing af tasker, værktøjskasser, containere, trailere og andre aktiver, hvor der kræves lang batterilevetid og lille formfaktor.

Enheden drives med 3 AAA 1,5 V litium-batterier, som fås i alle supermarkeder/isenkramforretninger og lader enheden fungere i op til 3 år, afhængigt af enhedens dataindstillinger.

1.1 Egenskaber af AT2

• Anvender 2G-netværk, der leverer roaming.
  • Aktiveres ved foruddefinerede tidsrammer eller i henhold til den indlejrede bevægelsessensor og sender placerings- og batteristatusdata.
  • Når der registreres bevægelse, sendes opdaterede positionsdata 1 gang i timen under bevægelse.
  • Nem installation: Sørg for, at den øverste del af enheden vender mod himlen, og at den nederste del af enheden med logo er nede (logo nede)
  • Simpel sted- og sporregistrering, da enhedens lille formfaktor gør, at den er let at skjule.
  • Brug af kabelbindere til placering af enheden på det af brugeren fortrukne sted
  • Brug af dobbeltsidet tape på det af brugeren foretrukne sted
  • Brugervenlig udskiftning af batterier
  • AT2-enheder leveres i et kompakt hus med IP67-klassificering (vandtæt)

2. Enhedsbetjening i FC Plus

2.1 FC Plus

Enhederne ankommer hos kunderne forudkonfigureret og klar til brug.

Slutbruger behøver ikke at konfigurere nogen af enhederne. Der kræves kun indstillinger med hensyn til tildeling af navne.

Fleet Completes kundesupport kan hjælpe med denne proces.

2.1.1 FC Plus indstillinger

Efter login på FCPlus-platformen er de givne oplysninger som følger:

På denne skærm vises alle tilgængelige enheder.

For at brugeren kan indstille navngivning af enheder og tildele personer eller objekter til dem, kan brugerne gå til øverste højre hjørne, og vælge "Indstillinger".

De handlinger, som brugerne skal udføre, er som følger:

1. På hovedskærmen skal du vælge "Indstillinger" i øverste højre hjørne af platformen.
  2. Vælg "Biler" for at se listen over tilgængelige enheder.
  3. Find serienummeret, der findes på AT2-enheden
  4. På fanen "Egenskaber" i højre side kan du tilføje en beskrivelse af dit aktiv, så du kan identificere det blandt andre enheder.
  5. Klik på knappen "Gem", så ændringerne kan træde i kraft.
2.1.2 FC sporingsskærm

På FCPlus hovedskærmen kan du have et totalt overblik over flåden af aktiver eller biler, og ved at vælge specifikke aktiver/biler kan du kan se data vedr. deres placering, hastighed, spænding samt se historiske bevægelsesdata ved at vælge funktionen "Åbn spor"

Sporingsskærmen giver positionsopdateringer i henhold til standard DDS (enhedsdataindstillinger) for enheden, mens den er i bevægelse.

Hvis du skal ændre DDS-indstillingerne, hjælper Fleet Completes kundesupport dig med at gøre det.