Installationsvejledning MGS60

Følg

VIGTIGE OPLYSNINGER:

Forsigtigt! Enheder leveres med delvist opladede interne batterier. Under den første opsætning må der ikke bruges enheder med eksisterende batteriniveau. Tilslut enheden til strømforsyningen, indtil den er fuldt opladet. Når enhederne er fuldt opladet, kan de bruges.

Forsigtigt! Der er risiko for eksplosion, hvis du udskifter det interne batteri med en ikke-godkendt batteritype. Håndter bortskaffelse af brugte batterier i henhold til de relevante retningslinjer.

Affaldshåndtering: Udstyr må ikke bortskaffes sammen med andet husholdningsaffald. Ved afslutningen af dets livscyklus produktet skal transporteres til særlige indsamlingssteder.

Introduktion

MGS60 er en plug & play GPS-sporingsenhed, der sluttes til køretøjet via OBD2-stikket. Hurtig og enkel installation eliminerer installationsomkostningerne og tillader en forevisning af enheden på stedet.

Grundlæggende egenskaber:

• Hurtig og nem installation
  • Registrering af ture, kørt afstand og køretøjets hastighed.
MGS60 Specifikationer
Cellulær teknologi  2G
Intern antenne
Quad-bånd 850/900/1800/1900 MHz
GNSS (satellitteknologi) GPS, GLONASS, GALILEO
Sporingsfølsomhed: -164 dBm
Kold start varighed: <30 sek.
Start med hjælp: 3 sek.
Input spændingsområde  10-32V med opladningsbeskyttelse
Backup-batteri  190 mAh LiPo-batteri 3,7 V (op til ca. 1 times sporing, når køretøjets batteri er frakoblet)
Strømforbrug @ 12 V DC Inaktiv tilstand: 38,0 mA
Aktiv tilstand: 52,1 mA
Dvaletilstand: 6,8 mA
Sensorer  Accelerometer - 3-aklset automatisk kalibrering;
Dimensioner  63 * 52 * 28mm (L*B*H)
Vægt 66 g

Pakkens indhold:

1. Fleet komplet MGS60-enhed med indbygget SIM-kort til overførsel af data fra enheden til Internettet

Installation

MGS60 er en plug & play-enhed, og som sådan kræves ingen særlig kendskab til installation, og installationen kan udføres af brugeren af systemet.

Enheden tilsluttes direkte til køretøjets eksisterende OBD (On-Board Diagnostics) -port i henhold til nedenstående anvisninger.

Fleet Completes kundesupport kan, om nødvendigt, hjælpe dig med processen.

På billedet vises en OBD-port på et køretøj:  :

Enhedens egenskaber

1. LED
  2. OBD-Port

Sådan aktiveres enheden: :

• Find køretøjets OBD-port (normalt placeret under instrumentbrættet eller i venstre side af rattet eller på midterkonsollen nær gearhåndtaget - se bilfabrikantens håndbog for at finde den).
  • Tilslut enheden til OBD-porten. Der er kun én måde at tilslutte enheden på, så du skal passe på ikke at anvende for meget pres, så du ikke beskadiger stikbenene.
  • Sørg for, at LED'en blinker.

Sådan deaktiveres enheden:

• Fjern enheden fra køretøjets OBD-port.

Indikativ position for OBD-stik i køretøjer:

1.png 2.png
3.png 4.png

Status-LED

Når enheden er installeret, begynder enhedens LED at blinke.

Betydningen af LED-status forklares i nedenstående tabel:

TILSTAND MØNSTER BESKRIVELSE
GNSS Fix er hentet En gang i sekundet    Nøjagtig GSM, ingen GPRS
En gang hvert 4. sekund  Nøjagtig GSM, GPRS tilsluttet
Altid tændt, blinker hvert 4. sekund  Linket til serveren er åbent
En gang hvert 0,2. sekund  Intet signal
GNSSS-fix er ikke hentet To gange i sekundet   Nøjagtig GSM, ingen GPRS
To gange hvert 4. sekund   Nøjagtig GSM, GPRS tilsluttet
Altid tændt, blinker to gange hvert 4. sekund  Linket til serveren er åbent
To gange hvert 0.2. sekund  Intet signal
Slumretilstand En gang hvert 10. sekund  Enheden er i slumretilstand

Tilbehør

Hvis enheden forhindrer køretøjet i at fungere korrekt, eller OBD2-portens placering ikke tillader, at enheden fungerer korrekt, kan du bestille et af de to ekstra kabler, der er til rådighed.

Hvis du bruger et OBD2-forlængerkabel, anbefales det at placere enheden ved siden af rattet eller midterkonsollen, så LED'en peger mod det indre af køretøjet og ikke mod motorrummet.

Når du bruger en 12V-cigarettænder, er det også muligt at installere enheden i det bageste 12V-stik, således at enheden, fortrinsvis i tilfælde af hatchbacks, stationcars eller minivans, peger mod et vindue for bedre GPS-signalmodtagelse.

Image1.png Image2.png

Figur 1: OBD2 forlængerkabel

Figur 2: 12V bilens cigarettænder til OBD2

Eksempel på installation i et privat køretøj

MGS60-enheden er blevet installeret i et privat køretøj.

PV1.png PV2.png PV3.png

På FCPlus-hovedskærmen har du et samlet overblik over flåden af aktiver eller køretøjer, og ved at vælge specifikke aktiver/køretøjer kan du se turdata ved at vælge "Open Track"-indstillingen.

Historiske data for en tur på 81 km er vist nedenfor: