Installationsvejledning MGS30

Følg

VIGTIGE OPLYSNINGER:

Inden montering/afmontering af enheden fra et køretøj skal tændingen være slukket.

Forsigtigt! Der er risiko for eksplosion, hvis du udskifter det interne batteri med en ikke-godkendt batteritype. Håndter bortskaffelse af brugte batterier i henhold til de relevante retningslinjer.

Affaldshåndtering: Udstyr må ikke bortskaffes sammen med andet husholdningsaffald. Ved afslutningen af dets livscyklus produktet skal transporteres til særlige indsamlingssteder.

Introduktion

MGS30 er en lille, smart og vandtæt GPS-sporingsenhed med intern højforstærkningsantenne, der sluttes direkte til køretøjets batteri (12 eller 24 volt) under kølerhjelmen.

Enheden er udstyret med specielle klemmekoblinger til hurtig forbindelse af strømkablet med bilbatteriet.

Den bruger sit interne accelerometer til at registrere, at tændingen er slået til, og har et internt batteri, der opretholder overvågningen, når køretøjets batteri begynder at miste strøm.

Grundlæggende egenskaber:

• Hurtig og nem installation
  • Registrering af ture, kørt afstand og køretøjets hastighed
  • Et internt batteri gør det muligt for enheden at registrere, at bilens batteri enten er afbrudt eller lavt
MGS30 specifikationer
Cellulær teknologi  2G
Quad-bånd 850/900/1800/1900 MHz
GPRS Multi-Slot klasse 12, GPRS Mobile Station klasse B
Data Support via SMS
GNSS (satellitteknologi)  GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS
Modtager: 33 kanal
Sporingsfølsomhed: -165 dBm
Nøjagtighed: <3 m
Varm start: <1 sek
Varm start: <25 sek
Kold start: <35 sek
IP Rating IP65
Input spændingsområde 10-30V med overspændingsbeskyttelse
Backup-batteri 170 mAh Li-Ion-batteri 3,7 V (op til ca. 1 times sporing, når køretøjets batteri er frakoblet)
Strømforbrug @ 12V DC  < 4.5 mA (ultra-dvale)
< 6 mA (dvale)
< 9mA (online-slumretilstand)
< 11mA (GPS-slumretilstand)
< 26mA (nominel)
Sensorer  Accelerometer og gyroskop
Dimensioner 92,5 * 57,6 * 14 mm (L*B*H)
Vægt  63 g

Pakkens indhold:

1. Fleet komplet MGS30-enhed med indbygget SIM-kort til overførsel af data fra enheden til Internettet

Installation - montering

MGS30 er en plug & play-enhed, og som sådan kræves ingen særlig kendskab til installation, og installationen kan udføres af brugeren af systemet.

For at udføre installationen kræves følgende:

• en klud - til at rengøre batterioverfladen med kræves - og
  • en skruenøgle (størrelse nr. 9-10) afhængigt af køretøjets batteri til at skrue boltene ud og sætte de specielle stik i.

Se videoen nedenfor om, hvordan du installerer Fleet Completes MGS30. Detaljerede instruktioner følger

INSTALLERET PÅ BATTERIET

1. Sluk for køretøjets motor, fjern nøglerne, og sikr dets position ved hjælp af håndbremsen.

2. Find batteriet/akkumulatoren i dit køretøj. Hvis der findes en skærm, skal du fjerne den for at få adgang til batteriets poler.

3. Sørg for at fjerne støv fra batterioverfladen, inden du sætter siden med klæbemidlet på.

4. Enheden leveres med et dobbeltsidet klisterbånd på ryggen. Brug dette til at sætte enheden fast på batteriet, så enhedens logo vender opad (integreret antenne, der vender mod satellitter).

TILSLUTNING AF AFLEDER (SORT)

Enhedens netledning er designet til at være direkte fastgjort til den negative pol på køretøjets batteri

TILSLUTNING AF NETLEDNING (RØD)

Enhedens strømkabel er designet til at være direkte boltet til den positive pol på køretøjets batteri (12 eller 24 volt)

5. Enhedens netledninger skal vende mod fronten af køretøjet. Sørg for at placere enheden således, at LED'erne peger i retning af køretøjet

6. Brug de medfølgende enhedsstik til at fastgøre enhedens negative (sort - jord) og derefter enhedens positive (10-30V DC) pol på batteriet.

Når du har installeret enheden, skal du bruge legitimationsoplysningerne fra Fleet Complete til at logge ind på din konto og begynde at overvåge dit køretøj.

Status- og navigations-LED

Når enheden er installeret, begynder enhedens LED-lys at blinke.

Betydningen af LED-status forklares i nedenstående tabeller:

Tilstand  Status-LED
Normal Blinker hvert sekund
Slumretilstand   Blinker hvert andet sekund
Blinker hurtigt i kort tid  Modemaktivitet
Off (Fra)  Enheden fungerer ikke eller enhed i boottilstand

Tilstand  Navigations-LED
GNSS-signal ikke modtaget  Permanent tændt
Normal tilstand, GNSS fungerer  Blinker hvert sekund

GNSS er slået fra:

Enheden fungerer ikke eller

enhed i slumretilstand

Off (Fra)
Enhedens firmware blinker  Blinker næsten konstant

Eksempel på installation i et privat køretøj

MGS30-enheden er blevet installeret direkte på batteriet af et privat køretøj.

Når køretøjet begynder at bevæge sig (med eller uden tænding aktiveret) vågner sporingsenheden og begynder at spore.

På FCPlus-hovedskærmen har du et samlet overblik over flåden af aktiver eller køretøjer, og ved at vælge specifikke aktiver/køretøjer kan du se turdata ved at vælge "Open Track"-indstillingen.

Historiske data for en tur på 81 km er vist nedenfor: