Alt om betaling

Følg

Betalings metoder

Vi tager imod dankort, visa og mastercard.
Vi trækker derfor beløbet via dit kort.

Hvor finder jeg mine fakturaer?

Det finder du under "Mit Abonnement" i kørebogen.

Hvor ofte betales der for produktet?

Vi har 3 forskellige produkter:

Starter - betales årligt
Professionel - betales månedligt
Team - betales månedligt

Manglende betaling

Har du modtaget en mail med manglende betaling, skyldes det, at en betaling ikke kan trækkes på dit betalingskort. I mailen var der også et link til den manglende betaling på den faktura. Det kan skyldes, at du skal opdatere dit kreditkort under betalingsmetoder. - min konto -

Fejlet betaling

Ofte skyldes det at dit kreditkort skal fornyes i systemet. Det gør du ved gå at ind på din licensside her  - min konto - Under betalingsmetoder i menuen, kan du opdatere dit kort.