AT2 Installatiehandleiding

Volgen

voorzichtigheid! Er bestaat explosiegevaar als u de interne batterij vervangt door een niet-goedgekeurd type batterij. Beheer de verwijdering van gebruikte batterijen volgens de milieurichtlijnen.

Afvalbeheer :  Apparatuur  mag  niet    met  ander  huishoudelijk  afval worden  weggegooid . Het  product  moet aan het einde van zijn levenscyclus naar  speciale  inzamelpunten      worden  vervoerd.

1. Introductie AT2

De AT2  is een   compact,  robuust  GPS-trackingapparaat      dat  is  ontworpen  voor het volgen van  tassen, gereedschapskisten,   containers,  trailers  en  andere  activa  waar  een  lange  batterijduur  en een kleine vormfactor vereist zijn.

Het apparaat werkt met  3  x  AAA  1,5V  lithiumbatterijen  die  verkrijgbaar  zijn  in  elke supermarkt / ijzerhandel  en maakt het mogelijk om het apparaat tot 3 jaar te laten werken, afhankelijk van de gegevensinstellingen van het apparaat.

Zorg ervoor dat u de batterijen met de juiste polariteit plaatst.

Zodra de batterijen zijn geïnstalleerd, begint een rode LED te knipperen die aangeeft dat het apparaat is ingeschakeld en gps-fix begint te krijgen en verbinding maakt met de servers.

1.1 AT2 Kenmerken

• Werkt ook op 2 G-netwerken die roaming aanbieden.

• Wordt geactiveerd op  vooraf gedefinieerde  tijdframes    of    volgens  de  ingebouwde  bewegingssensor    en  verzendt  locatie-  en
  • Wanneer beweging wordt  waargenomen,  verzendt  u elke  1  uur  bijgewerkte  locatiegegevens    tijdens  het bewegen.
  • Eenvoudige installatie - zorg ervoor dat het bovenste deel van het apparaat naar de hemel kijkt en het onderste deel van het apparaat met logo naar beneden is (logo omlaag)
    • Simpliceren door plaats en spoor aangezien zijn kleine vormfactor het apparaat gemakkelijk kanverbergen.
    • Ritssluitingen gebruiken om het apparaat op het punt van gebruikersvoorkeur te plaatsen
    • Dubbelzijdige tape gebruiken op het punt van gebruikersvoorkeur
  • Eenvoudig te vervangen batterijen door de eindgebruiker

• AT2-apparaten worden geleverd in een compacte IP67-behuizing (waterdicht)

2. Apparaatbediening in FC Plus
2.1 FC Plus

Apparaten komen aan bijde  vooraf geconfigureerde en gebruiksklare  klant.

De eindgebruiker hoeft geen van de apparaten in te stellen, alleen instellingen met betrekking tot het toewijzen van namen zijn vereist.

Fleet Complete Customer Support kan u hierbij helpen.

2.1.1 FC Plus-instellingen

Na het inloggen op het FCPlus  platform is de verstrekte informatie als volgt:

In dat  scherm  worden  alle  beschikbare  apparaten  weergegeven.

Om ervoor  te zorgen   dat de gebruiker  de  naamgeving  van  apparaten  instelt  en er personen  of  objecten  aan  toewijst ,  kunnen gebruikers  naar de   rechterbovenhoek  navigeren    en  «Instellingen» selecteren.

De acties  die  gebruikers    moeten  uitvoeren,  zijn als volgt:

1. Selecteer in het  hoofdscherm    de  «Instellingen»  in  de  rechterbovenhoek  van het platform.
  2. Selecteer «Voertuigen» om de lijst  met  beschikbare apparaten te
  3. Zoek het  IMEI-nummer    op AT2-apparaat
  4. Op het tabblad              «Eigenschappen» aan de rechterkant kunt u een beschrijving van uw activum invoegen die    u onder andere   kunt  identificeren .
  5. Klik op de knop «Opslaan» om wijzigingen van kracht te laten worden.
2.1.2 FC Plus-trackingscherm

In het hoofdscherm van FCPlus kunt u een totaaloverzicht hebben van het wagenpark van activa of voertuigen, en door specifieke activa / voertuigen te selecteren, kunt u gegevens hebben over de locatie, snelheid, spanning en historische bewegingsgegevens door de optie «Open Track» te selecteren

Het trackingscherm biedt locatie-updates volgens de standaard DDS (Device Data Settings) van het apparaat terwijl het in beweging is.

Als u wijzigingen in de DDS-instellingen nodig heeft, zal Fleet Complete Customer Support u daarbij helpen.