AT2 Installasjonsveiledning

Følg

Advarsel! Fare for eksplosjon oppstår hvis du bytter ut det interne batteriet med et batteri av ikke godkjent type. Kassering av brukte batterier skal gjøres i henhold til Nasjonale regler og retningslinjer.

Avfallsbehandling: Produktet må avskaffes og innleveres til oppsamlingssted /stasjon for avfallsmottak og håndtering for elektronisk avfall.

1. Innledning til AT2

AT2 er en kompakt, robust GPS-sporingsenhet som er laget for sporing av vesker, verktøykasser, konteinere, tilhengere og andre aktiva der lang batterilevetid og beskjedne ytre mål er påkrevd.

Enheten drives av 3 stk AAA 1,5V litium-batterier som er å få kjøpt på ethvert supermarked eller el-butikk, og holder enheten i gang i opptil 3 år avhengig av enhetens datainnstillinger.

1.1 AT2-karakteristikker

• Fungerer i 2G-nettverk som også omfatter roaming.
  • Aktiveres til forhåndsbestemte tider eller når deninnebygde bevegelsessensoren aktiveresenheten sender da data om lokasjon og batteristatus.
  • Enheten sender data en gang per 24 time når enheten står stille.Når bevegelse merkes, sender enheten oppdatert lokasjonsdata hver time i bevegelse.
  • Enkel installasjon – bare påse at den øvre delen vender mot himmelen og undersiden av enheten (med logoen) vender ned
  • Enkel å plassere, kompakte ytre mål som gjør det enkelt å plassere enheten skjult.
  • Montering med strips på det stedet brukeren foretrekker
  • Montering med dobbeltsidig teip på det stedet brukeren foretrekker
  • Enkelt for sluttbruker å bytte batterier
  • AT2-enheten erIP67godkjent (vannsikret)

2. Bruk av enheten i FC Plus
2.1 FC Plus

Enheten leveres til kunder forhåndskonfigurert og klar til bruk.

Sluttbrukeren trenger ikke å sette opp noen av enhetene, og behøver bare å foreta innstillinger med hensyn til navn på enheter.

Fleet Complete kundestøtte kan yte bistand med denne prosessen.

2.1.1 FC Plus-innstillinger

Etter pålogging til FCPlus-plattformen, er dette informasjonen som gis:

Alle tilgjengelige enheter er listet opp i dette skjermbildet.

For å gå til navngiving av enheter og tilordne personer eller objekter til dem, navigerer brukeren til det øverste høyre hjørnet og velger «Settings» (innstillinger).

Handlingene som brukeren trenger å utføre er som følger:

1. I hovedskjermbildet velger du «Settings» (Innstillinger) i det øvre høyre hjørnet av plattformen.
  2. Velg «Vehicles» (Kjøretøyer) for å vise listen over tilgjengelige enheter.
  3. Finn serienummeret som er preget på AT2-enheten
  4. Under fliken «Properties» (Egenskaper) på høyre side kan du oppgi en beskrivelse av gjenstanden for å identifisere denne blant andre gjenstander.
  5. Klikk på knappen «Save» (Lagre) for å iverksette endringene.

2.1.3 FC-sporingsskjermbilde

I hovedskjermbildet til FCPlus kan du få en total oversikt over flåten av gjenstander eller kjøretøyer, og ved å velge et bestemt kjøretøy eller gjenstand kan du vise data for lokasjon, hastighet og batterispenning, og i tillegg vise historiske bevegelsesdata ved å velge alternativet «Open Track» (Åpne spor).

Sporingsskjermbildet vil gi deg lokasjonsoppdateringer i henhold til de standard datainnstillingene til enheten mens den er i bevegelse.

Hvis du trenger å gjøre endringer ved enhetsinnstillingene, vil Fleet Complete brukerstøtte gjerne bistå deg med dette.