AT2 Installasjonsveiledning

Følg

Forsiktig! Fare for eksplosjon oppstår hvis du bytter ut det interne batteriet med et batteri av ikke godkjent type. Avhending og kassering av brukte batterier skal gjøres i henhold til stedlige regler og retningslinjer.

Avfallsbehandling: Utstyret må ikke kasseres sammen med husholdningsavfall. Produktet må leveres til særskilte oppsamlingssteder for elektronisk avfall ved slutten av levetiden.

1. Innledning til AT2

AT2 er en kompakt, robust GPS-sporingsenhet som er laget for sporing av vesker, verktøykasser, konteinere, tilhengere og andre aktiva der lang batterilevetid og beskjedne ytre mål er påkrevd.

Enheten drives av 3 stk AAA 1,5V litium-batterier som er å få kjøpt på ethvert supermarked eller el-butikk, og holder enheten i gang i opptil 3 år avhengig av enhetens datainnstillinger.

1.1 AT2-karakteristikker

• Fungerer i 2G-nettverk som også omfatter roaming.
  • Aktiveres til forhåndsbestemte tider eller i henhold til den innebygde bevegelsesføleren, og sender da data om lokasjon og batteristatus.
  • Når bevegelse merkes, sender enheten oppdatert lokasjon hver time i bevegelse.
  • Enkel installasjon – bare påse at den øvre delen vender mot himmelen og undersiden av enheten (med logoen) vender ned
  • Enkel å plassere, med kompakte ytre mål som gjør det enkelt å plassere enheten skjult.
  • Montering med strips på det stedet brukeren foretrekker
  • Montering med dobbeltsidig teip på det stedet brukeren foretrekker
  • Enkelt for sluttbruker å bytte batterier
  • AT2-enheter leveres i et kompakt, IP67-klarert hus (vannsikret)

2. Bruk av enheten i FC Plus
2.1 FC Plus

Enheten leveres til kunder forhåndskonfigurert og klar til bruk.

Sluttbrukeren trenger ikke å sette opp noen av enhetene, og behøver bare å foreta innstillinger med hensyn til navn på enheter.

Fleet Complete kundestøtte kan yte bistand med denne prosessen.

2.1.1 FC Plus-innstillinger

Etter pålogging til FCPlus-plattformen, er dette informasjonen som gis:

Alle tilgjengelige enheter er listet opp i dette skjermbildet.

For å gå til navngiving av enheter og tilordne personer eller objekter til dem, navigerer brukeren til det øverste høyre hjørnet og velger «Settings» (innstillinger).

Handlingene som brukeren trenger å utføre er som følger:

1. I hovedskjermbildet velger du «Settings» (Innstillinger) i det øvre høyre hjørnet av plattformen.
  2. Velg «Vehicles» (Kjøretøyer) for å vise listen over tilgjengelige enheter.
  3. Finn serienummeret som er preget på AT2-enheten
  4. Under fliken «Properties» (Egenskaper) på høyre side kan du oppgi en beskrivelse av gjenstanden for å identifisere denne blant andre gjenstander.
  5. Klikk på knappen «Save» (Lagre) for å iverksette endringene.

2.1.2 FC Plus DDS-innstillinger

AT2-enhetenes standard DDS-innstillinger vil være 1 ping per dag når gjenstanden er i ro, og 1 ping per time når i bevegelse.

Med det første vil brukere få muligheten til å konfigurere enhetsdatainnstillingene (Device Data Settings), det vil si tidsrammene for enhetenes oppdatering og rapportering av lokasjon, sensor- og andre data når de er i bevegelse eller i ro.

Handlingene som brukeren trenger å utføre er som følger:

1. Logg på Fleet Complete-plattformen
  2. I hovedskjermbildet velger du alternativet «Settings» (Innstillinger) i det øvre høyre hjørnet av plattformen.
  3. Velg «Vehicles» (Kjøretøyer) for å vise listen over tilgjengelige enheter.
  4. Velg «data settings» (datainnstillinger)
  5. Finn serienummeret som er preget på AT2-enheten.
  6. Nå kan du konfigurere tidsrammene for når enhetene vil sende oppdaterte data (lokasjon, batteristatus) når de er i bevegelse eller i ro, og du kan også aktivere den interne bevegelsesføleren i enhetene.
212.png Viktig merknad:

For å unngå å redusere enhetens batterilevetid, bør du være varsom når du endrer datainnstillinger eller oppretter nye. Jo oftere en enhet behøver å sende data, desto høyere blir batteriforbruket, som igjen fører til kortere beredskapstid.

2.1.3 FC-sporingsskjermbilde

I hovedskjermbildet til FCPlus kan du få en total oversikt over flåten av gjenstander eller kjøretøyer, og ved å velge et bestemt kjøretøy eller gjenstand kan du vise data for lokasjon, hastighet og batterispenning, og i tillegg vise historiske bevegelsesdata ved å velge alternativet «Open Track» (Åpne spor).

Sporingsskjermbildet vil gi deg lokasjonsoppdateringer i henhold til de standard datainnstillingene til enheten mens den er i bevegelse.

Hvis du trenger å gjøre endringer ved enhetsinnstillingene, vil Fleet Complete brukerstøtte gjerne bistå deg med dette.