AT Installationsguide

Följ

Varning! Det finns risk för explosion om du byter ut det interna batteriet mot en icke godkänd batterityp. Återvinn använda batterier enligt lokalt gällande regler.

Kassering och återvinning: Utrustningen får inte återvinnas tillsammans med annat hushållsavfall. Produkten måste transporteras till speciella insamlingsställen när det är dags för återvinning.

1. AT2 – introduktion

AT2 är en kompakt och robust GPS-spårningsenhet avsedd att spåra väskor, verktygslådor, containrar, släpvagnar och liknande föremål där lång batteritid och liten storlek är viktiga egenskaper.

Enheten använder tre vanliga AAA 1,5V-litiumbatterier – som finns på stormarknader och liknande ställen – som gör att enheten kan drivas i upp till tre år (beroende på enhetens datainställningar).

1.1 AT2 – egenskaper

• Fungerar även i 2G-nät som klarar roaming.
  • Aktiveras vid fördefinierade klockslag eller via den inbyggda rörelsesensorn och skickar plats- och batteristatusdata.
  • Enheten skickarpositionsdata en gång om dagen så länge enheten inte är i rörelse. När rörelse detekteras skickas uppdaterade positionsdata en gång i timmen tills rörelsen upphör. Enheten skickar data en gång om dagen när utrustninär stillastående.
  • Enkel installation – se till att den övre delen av enheten riktas uppåt och att den under delen, den med logotypen, är neråt (dvs logotypen ned)
  • Enkel att placera för spårning eftersom den lilla storleken gör enheten lätt att dölja.
  • Använd buntband för att placera enheten där du vill ha den
  • Använd dubbelsidig tejp om det är lättare
  • Enkelt för slutanvändaren att byta batterier
  • AT2-enheten finns i ett kompakt och IP67-klassat hölje (vattentätt)

2. FC Plus – drift
2.1 FC Plus

Enheterna levereras förkonfigurerade till kunderna klara att användas.

Slutanvändarna behöver inte konfigurera någon av enheterna. Det enda inställningar som krävs är tilldelning av namn.

Fleet Completes kundtjänst kan hjälpa till om så behövs.

2.1.1 FC Plus Settings

När användaren har loggat in på FCPlus-plattformen visas följande:

På skärmen listas alla tillgängliga enheter.

För att bestämma namn på enheterna och tilldela dem till personer eller objekt, väljer användaren "Inställningar" i det övre högra hörnet.

Följande ska göras:

1. På huvudskärmen väljer användaren "Inställningar" i plattformens övre högra hörn.
  2. Välj "Fordon" för att se listan över tillgängliga enheter.
  3. Titta efter serienumret som finns på AT2-enheten
  4. På fliken "Egenskaper" på höger sida kan du beskriva enheten så att den är lätt att hitta bland andra enheter
  5. Klicka på "Spara" för att ändringarna ska träda i kraft.
2.1.2 FC – spårningsskärm

På huvudskärmen i FCPlus får du en komplett översikt över enheterna och fordonsflottan. Om du väljer en specifik enhet/specifikt fordon, får du data om geografiskt läge, hastighet och spänning. Om du väljer "Öppna spårning" visas historiska rörelsedata.

Spårningsskärmen ger platsuppdateringar enligt enhetens standardinställningar för DDS (Device Data Settings) när den är i rörelse.

Om du behöver ändra DDS-inställningarna hjälper Fleet Completes kundtjänst dig att göra det.